В момента президентът Румен Радев и БСП са като скачени

...
 В момента президентът Румен Радев и БСП са като скачени
Коментари Харесай

Цветанов: БСП и Радев да искат оставки, ние сме стабилни

 В момента президентът Румен Радев и Българска социалистическа партия са като скачени съдове. И едните приказват за оставка на държавното управление, и той приказва за оставка. Това съобщи ръководителят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов и акцентира, че оставки могат да желаят всички, само че сега болшинството е устойчиво.
Във връзка с идното отчетно заседание на ГЕРБ в неделя, той сподели: „ Никой няма желание да сменя водача на ГЕРБ Бойко Борисов. В момента имаме министър председател, който се обрисува като един от сполучливите водачи в Европа. Ще има към 1200 делегати и всичко ще мине както би трябвало “. Цветанов акцентира, че на конгреса ще бъде препоръчана декларация, че партията в никакъв случай няма да се коалира с Българска социалистическа партия, той разяснява: „ Ще предложим такава декларация, тъй като би трябвало един път вечно да спрем със спекулациите, че имало хора от Българска социалистическа партия, които преговаряли с ГЕРБ за взаимно ръководство “. По думите му сега левицата се пробват да дискретират държавното управление и да предизвика непрекъснато напрежение в политиката.

„ Ние имаме една единствена цел по отношение на европейското председателство – да участваме всички в този развой. Опозицията имаше опция техният водач да бъде началник на българския парламент ”, сподели още Цветанов. Той бе безапелационен, че все пак „ националният тим ” на страната ни би трябвало да бъде единен, тъй като следва председателство.

„ Най-важното е, че когато беше тук, ръководителят на Европейския парламент Таяни видя, че всички групи бяха в Народното събрание и слушаха неговото ревю и визията му за Европа ”, добави зам.-председателят на ГЕРБ.
Източник: klassa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР